noticies noticies

Pego rep una subvenció de 197.025 euros per a millorar el seu polígon industrial

L’ajuda, concedida per l’IVACE permetrà la implantació de la fibra òptica, un sistema de vigilància del trànsit, millores viàries i de senyalització

Polígon industrial de Pego.

L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció de 197.025 euros per a la millora d’infraestructures de parcs empresarials. Es tracta d’una ajuda concedida per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) que el consistori destinarà a una sèrie d’actuacions en el polígon industrial del municipi.

Les millores que es duran a terme seran la implantació de fibra òptica i altres serveis o infraestructures susceptibles de ser cablejades, per un import de 129.526 euros. També s’instal·laran estratègicament cambres en el recinte industrial que permetran a la Policia Local vigilar el trànsit en la zona. L’import d’aquest apartat serà de 9.710 euros.

D’altra banda, 38.000 euros del total es destinaran a millores viàries com ara l’habilitació de nous aparcaments, voreres més àmplies, nous accessos, passarel·les per als vianants, així com operacions de remodelació necessàries. Respecte a l’ampliació de voreres, l’eixample serà de 3,5 metres en els vials de doble sentit i de 4 metres en els vials d’un únic sentit.

Respecte a les senyalitzacions, s’invertiran 7.664 euros del total de l’ajuda per a la renovació i col·locació de nous senyals, així com per a adaptar vials i senyalística amb l’objectiu d’afavorir l’accessibilitat a l’àrea i a les empreses implantades en la mateixa de persones amb mobilitat reduïda o dèficit sensorial.

Amb aquestes actuacions, apunten des de l’equip de govern, “es millorarà en seguretat, accessibilitat i també en eficiència, especialment per al sector empresarial en el polígon industrial. De fet es tractava de demandes d’aquestes empreses, per la qual cosa fer-les realitat millorarà la seua competitivitat”.

 

Publicat en: