noticies noticies

Subvenció per a la conformació i formació de l’espai de participació de XarxaSalut de Pego ‘Forma’t en XarxaSalut’

L’Ajuntament de Pego ha rebut una subvenció de la Generalitat Valenciana per un import de 3.090,40 euros per a desenvolupar el projecte de desplegament del IV Pla de Salut ‘Conformació i formació de l’espai de participació de XarxaSalut. Forma’t en XarxaSalut’. Una proposta íntegrament dirigida a la constitució i formació de les persones que participaran en l’Espai de Participació XarxaSalut del municipi de Pego adherit al IV Pla de Salut de la Comunitat Valenciana.

El projecte consisteix en la creació de l’Espai de Participació de XarxaSalut i la realització de sessions formatives dirigides a les persones que el conformaran. En esta formació es pretén aconseguirl’adquisició de coneixements, habilitats, capacitats i tècniques per a treballar l’acció local en salut, a partir de la implementació d’accions de promoció de la salut, d’una forma participativa i intersectorial, amb un enfocament d’equitat i de determinants socials de salut.

 

Publicat en: