noticies noticies

Anunci per a la contractació de la publicitat sobre la commemoració del centenari del Pego Club de Futbol

La Regidoria d’Esports ha convocat un anunci de publicitat per a la commemoració dels cent anys del Pego Club de Futbol.

Lot 1: Difusió del cartell de la programació en les dimensions de mitja pàgina en un periòdic imprés d’àmbit comarcal i de distribució setmanal, en dues insercions en diferents edicions, que comporten a més una contraportada prèvia dedicada a l’esdeveniment, donar-li cobertura a la presentació dels actes commemoratius i a un article d’opinió sobre la matèria amb extensió d’una fulla amb tres fotos elaborat des de l’Arxiu Municipal, i el posterior reportatge a la commemoració. A banda, caldrà que tot això surta progressivament publicat en la pàgina web del mitjà de comunicació.

Es podrà presentar el pressupost de la campanya en el registre d’entrada de l’Ajuntament de Pego des de hui 27 d’octubre fins al 3 de novembre. Serà seleccionada l’oferta més econòmica de l’opció sol·licitada.

 

Publicat en: