noticies noticies

Pego repeteix amb els Bons Comerç per a la campanya nadalenca

El municipi torna a recuperar aquesta iniciativa per a fomentar el consum en el comerç després de l’èxit d’una primera edició duta a terme fa unes setmanes

La mecànica serà la mateixa que l’anterior campanya, després d’un pagament previ de 50 euros, cada usuari podrà disposar d’una targeta de 100 euros per a gastar en els establiments adherits

Apostar pel consum en comerços locals durant els festejos nadalencs. Aqueix és el principal objectiu de la segona campanya del Bo Consum que ha posat en marxa l’Ajuntament de Pego per a les festes del mes de desembre.

La iniciativa, gestionada pel departament de Promoció Econòmica i que compta amb la col·laboració de l’Unió Gremial i el finançament de la Diputació d’Alacant, funcionarà com l’anterior campanya de Bo Consum. S’articularan mitjançant targetes moneder i garanteixen que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada en la localitat, puga accedir a ells, mitjançant reserva en línia o telefònicament per a sol·licitar cita prèvia en l’oficina de Creama.

Fins a final del mes de novembre, les persones que vulguen adquirir el seu bo de comerç hauran d’agafar cita prèvia a través de la pàgina web bonsconsumpego.es i abonar els 50 euros el dia assignat. Cada veí i veïna que s’adherisca a la campanya comptarà amb una targeta amb 100 euros de saldo. Serà entre l’1 i el 31 de desembre la data acordada per a gastar aquesta quantitat en els comerços que participen en la iniciativa. El llistat de les empreses que participaran es publicarà a partir del dilluns 28 de novembre.

Veïns i veïnes pregunten a Creama pel Bo Consum.

“Apostem de nou per la campanya Bons Comerç. La primera va ser un rotund èxit de participació. Creiem que és una bona iniciativa per a fomentar el consum en el comerç local”, apunta el regidor de Comerç, Ricardo Sendra.

L’edil agraeix la predisposició dels comerciants a participar en les iniciatives que se’ls proposa i destaca el treball que es realitza des del departament de Creama per a dur a terme aquesta iniciativa “que repercuteix positivament tant en els veïns i veïnes de Pego així com en els comerços locals i en definitiva en l’economia local”.

L’edil de Promoció Econòmica recorda que en la primera edició del Bo Consum es van beneficiar un total de 1.404 pegolines i pegolins. “Va repercutir en el comerç local amb uns ingressos que van ascendir als 140.400 euros”.

 

Publicat en: