noticies noticies

Pego aposta per la conciliació familiar també en festes nadalenques

L’Ajuntament posarà en marxa l’Escola de Nadal gratuïta per a xiquets i xiquets de 3 a 12 anys

L’Ajuntament de Pego segueix apostant per la conciliació familiar també en el període festiu. A través del departament de Serveis Socials posarà en marxa l’Escola de Nadal gratuïta, oberta per a xiquets i xiquetes amb edats compreses de 3 a 12 anys.

Aquesta iniciativa naix amb la finalitat de millorar la conciliació familiar per a aquells pares i mares que treballen durant les festes i tenen fills i filles en edat escolar.

El servici estarà disponible els dies 23, 27, 28, 29, 30 de desembre i del 2 al 5 de gener, en horari de 9 a 14 hores. Els xiquets i xiquetes passaran els matins, atesos per professionals a l’Espai Veïnal Antic Institut.

Les places són limitades per la qual cosa es requereix inscripció prèvia. “Junt amb la fitxa d’inscripció caldrà adjuntar una instància general a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego o presentar la documentació en les dependències de Serveis Socials, al carrer Ramon i Cajal 14, en horari de 9 a 14 hores”, expliquen des del departament.

“Repetim de nou aquest servici perquè ha tingut una molt bona recepció en les anteriors edicions. Facilitem la conciliació familiar perquè no tots tenen festa al Nadal ni tampoc poden els pares i mares recórrer a avis, oncles o germans per a confiar els seus fills mentre treballe”, comenta la regidora de Serveis Socials, Merxe Bolta.

 

Publicat en: