noticies noticies

Pego invertirà més de 77.000 euros per a millorar el frontó de pilota valenciana

El consistori rep una subvenció de la Conselleria d’Educació,Cultura i Esport amb la qual adequarà el recinte concorde a la normativa de la Federació de Pilota Valenciana

Pego segueix amb la seua aposta per la pilota valenciana i per això invertirà 77.462 euros per a millorar el frontó situat en el recinte esportiu de la Trilladora. Es tracta d’una ajuda concedida per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport destinada a obres de primer establiment, o d’ampliació, millora, modernització, adaptació, adequació o reforç d’instal·lacions esportives ja existents.

Concretament, els treballs que es realitzaran en el frontó de pilota valenciana de la Trilladora seran la pavimentació del sòl de la pista, així com la renovació de les parets de la pista esportiva. També es canviarà tota la il·luminació. “Es tracta d’una reforma integral, l’objectiu és millorar el recinte i adequar el frontó a la normativa marcada per la Federació de Pilota Valenciana”, explica el regidor d’Esports, Raul Tamarit.

Aquesta actuació, recorda Tamarit, s’integra en la sèrie de millores que s’estan realitzant aquest recinte esportiu de la Trilladora. Fa unes setmanes ja va finalitzar la construcció d’una pista de pàdel pública just al costat del frontó. “Ara seguim amb aquesta adequació i es preveuen altres actuacions de millora”, remarca l’edil.

 

Publicat en: