noticies noticies

Ràdio Pego, Acció Urgent y la Policia Local, condecorats per la seua labor durant l’incendi d’agost

Les tres entitats reben la medalla de Protecció Civil de la Generalitat Valenciana que reconeix el treball i l’ajuda prestada en els moments més crítics

“Van estar fent costat als que ho necessitaven en els moments més crítics. Van ser i són un exemple a seguir”. Així ha qualificat l’alcalde, Enrique Moll, als membres de Ràdio Pego, Acció Urgent i la Policia Local del municipi, durant l’acte de reconeixement pel seu treball durant l’incendi de la Vall d’Ebo que va afectar part del terme municipal de Pego. Les tres entitats han rebut la medalla de Protecció Civil que concedeix la Generalitat Valenciana.

Les tres entitats van prestar els seus serveis, de manera ininterrompuda, des que va començar el foc. “L’equip de Ràdio Pego ens va sorprendre per la seua labor, ja que en l’incendi que patim l’any 2015 no vam tindre tal cobertura. Ens van mantindre informats en tot moment, ben informats. Van estar en els moments més importants, durant totes les reunions en el lloc de comandament. Van ser un altaveu per als afectats per a demanar ajuda”, ha valorat el primer edil.

Els membres de la Policia Local, “van complir amb la seua comesa com sempre, però van ser un pas més enllà. Van col·laborar en tot moment a facilitar la labor dels bombers i altres cossos d’extinció del foc; van ajudar a veïns i veïnes que el necessitaven en els moments més crítics. Per a molts i moltes van ser àngels de la guarda, ja que van ser els primers que van ajudar en les tasques de desallotjament”, ha matisat Moll.

Quant a Acció Urgent, “són un equip que fa un treball increïble i en els dies de l’incendi no van ser menys. Sempre van estar ajudant en tot el que va ser necessari, tant a veïns i veïnes, així com tasques de coordinació en l’edifici de l’antic Institut, on es va situar a tots els veïns que van haver d’abandonar les seues cases durant els moments més angoixants”.

Moll ha explicat que va mantindre una reunió amb membres de la Generalitat i l’Agència Valenciana d’Emergències, qui van demanar a l’alcalde que transmeteren el seu agraïment i reconeixement (a través d’aquesta condecoració) a les tres entitats.

Moll també ha volgut agrair a la resta d’entitats, associacions, empreses, veïns i veïnes que també van estar ajudant en aquells moments. Perquè entre tots vam demostrar que som una comunitat, un poble solidari”.

 

Publicat en: