noticies noticies

Pego aporta les seues experiències de voluntariat a Europa

Onze delegacions de diferents països han analitzat este cap de setmana el projecte TOPS que desenvolupa l’Ajuntament de Pego en col·laboració amb diferents associacions del municipi.

L’acte central ha tingut lloc el diumenge a la Casa de Cultura amb la ponència presentada pels portaveus del col·lectiu Pego Viu per a il·lustrar als representants de Xipre, Hongria, Estònia, Letònia, Lituània, Portugal, Grècia, Malta, Polònia , Irlanda i Espanya en la dinàmica d’esta iniciativa de voluntariat.

Tant la regidora de Cultura, Urbanisme i Medi Ambient, Laura Castellà, com el de Turisme i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, s’han congratulat que Pego i Pedreguer hagen sigut capaces de fer una simbiosi perquè tant este programa com l’anomenat EVEN, que s’ha desenvolupat a Pedreguer, van poder compartir debats i agenda.

Tot això, segons han remarcat, amb vista a fer coincidir objectius comuns de cara al futur per a captar fons europeus que permeten el desenvolupament d’una iniciativa dirigida a fomentar noves formes de compromís cívic entre delegacions de diferents països han analitzat este cap de setmana el projecte TOPS que desenvolupa l’Ajuntament de Pego en col·laboració amb diferents associacions del municipi.

L’acte central ha tingut lloc el diumenge a la Casa de Cultura amb la ponència presentada pels portaveus del col·lectiu Pego Viu per a il·lustrar als representants de Xipre, Hongria, Estònia, Letònia, Lituània, Portugal, Grècia, Malta, Polònia , Irlanda i Espanya en la dinàmica d’esta iniciativa de voluntariat.

Tant la regidora de Cultura, Urbanisme i Medi Ambient, Laura Castellà, com el de Turisme i Promoció Econòmica, Ricardo Sendra, s’han congratulat que Pego i Pedreguer hagen sigut capaces de fer una simbiosi perquè tant este programa com l’anomenat EVEN, que s’ha desenvolupat a Pedreguer, van poder compartir debats i agenda.

Tot això, segons han remarcat, amb vista a fer coincidir objectius comuns de cara al futur per a captar fons europeus que permeten el desenvolupament d’una iniciativa dirigida a fomentar noves formes de compromís cívic.

 

Publicat en: