noticies noticies

Carnestoltes Pego 2023 – Informació per a llocs de venda i atraccions

Els pròxims dies 18 i 25 de febrer de 2023 se celebren els Carnestoltes i la Pinyata a Pego, respectivament. Tota persona que estiga interessada a instal·lar una atracció de fira o un lloc de venda de menjar durant la celebració d’aquestes festes haurà d’aportar la documentació que s’especifica en els documents adjunts.

El període per a presentar la documentació i pagar les taxes corresponents serà des del 17 de gener fins al 2 de febrer, tots dos inclosos, La documentació haurà de lliurar-se per registre d’entrada (original i còpia o còpies compulsades), per seu electrònica. Passat aquest període no es tindrà en compte cap sol·licitud. Per a qualsevol aclariment crideu al telèfon de l’Ajuntament 96 557 00 11.

Documents adjunts:

 

Publicat en: