noticies noticies

Pego involucra a l’alumnat en el reciclatge local

El consistori reparteix 66 contenidors en els centres escolars i diversos espais públics per a fomentar aquest tipus de tasques

Involucrar als més xicotets i xicotetes en les tasques de reciclatge. Aqueix és l’objectiu de la campanya que ha posat en marxa l’Ajuntament de Pego amb el repartiment de 66 contenidors entre els centres escolars i diversos espais públics on els xiquets té gran presència.

Es tracta de dos tipus de contenidors, uns amb capacitat de 40 litres i altres amb capacitat de 120 litres i els subministrarà l’empresa encarregada de recollida de residus en el municipi. Els primers estaran situats en les classes d’infantil dels centres escolars i l’Escoleta Infantil Municipal. Hi ha cinc colors diferents: verd per al vidre, blau per al paper, groc per als envasos lleugers, marró per al compostatge i gris per a residus.

Els contenidors grans estan destinats per als més majors. Se situaran en les zones dels col·legis que usen principalment els estudiants de més edat. I a més es col·locaran en la piscina coberta, el camp de futbol i el pavelló Ausias March, que també solen ser espais utilitzats pels veïns i veïnes més joves del municipi.

“L’objectiu és que els més xicotets es consciencien de la importància de reciclar. Que sàpien fer-ho com toca i que involucren també als seus majors”, explica el regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra.

El personal de neteja de l’Ajuntament serà l’encarregat de la retirada dels residus en els centres escolars i la resta d’espais públics.

 

Publicat en: