noticies noticies

Pego amplia els treballs de millora de l’asfaltat en diverses vies del nucli urbà

questa nova actuació ascendeix a 150.000 euros és finançada per l’Ajuntament i es duu a terme després de les recomanacions dels tècnics i la Policia Local

Segueixen els treballs de reasfaltat en diverses vies del municipi. L’activitat se centra ara en els carrers Sant Rafel, Sant Carlos, Carmel Giner, La Pau, Avinguda Joan Carles I Rei i el Passeig Miguel Samper Peiró. Es tracta d’una intervenció que segueix les pautes marcades pels informes de la Policia Local, en els quals s’indica la necessitat de millorar l’asfaltat d’aquests vials “pel seu mal estat per a la circulació”.

L’actuació, que ascendeix als 150.000 euros, és totalment finançat per l’Ajuntament de Pego. “Es tracta d’unes obres necessàries tal com destaquen en els seus informes la Policia Local, a més són demandes incloses en el llistat de peticions del Consell Jove”, explica la regidor d’Urbanisme, Laura Castellà.

Aquestes millores se sumen als treballs realitzats la setmana passada, també de reasfaltat en les avingudes Alcalde Aquilino Barrachina, Alcalde Fernando Alemany i un dels vials de Passeig Miguel Samper Peiró. Actuació que ascendia a 115.360 euros i ha finançat la Diputació d’Alacant a través d’una subvenció del programa ‘+ A prop’.

En aquestes millores de reasfaltat s’han inclòs, a més, la col·locació de guals. Regruixos col·locats “després de la realització de diversos informes de la Policia Local en els quals s’indicava que en aquestes vies gran part dels vehicles que per allí transitaven sobrepassaven la velocitat permesa, 40 km/h”, explica la regidora d’Urbanisme. Apunta a més que aquests nous guals “compleixen la normativa d’altura i arracada requerida per a les velocitats permeses en aquesta mena de vials”.

 

Publicat en: