noticies noticies

Pego canvia taps per bancs

El municipi participa en una campanya de recollida de tapes de botelles i involucra a l’alumnat per a conscienciar de la necessitat de reciclar

Pego suma una nova campanya de concienciació respecte al reciclatge. Es tracta de la recollida de taps de plàstic de botelles, que ha posat en marxa i cerca fomentar el reciclatge entre els veïns i veïnes, i especialment entre els més xicotets i xicotetes del municipi.

El consistori col·labora per a aquesta iniciativa amb l’empresa CMPlastik, encarregada de donar una segona vida al plàstic transformant-lo en objectes d’ús. En el cas de Pego, transformaran els plàstics en bancs. De fet el municipi ja compta amb dos d’aquests bancs, instal·lats en la nova plaça situada al carrer Llavador. Una plaça que encara està en el procés final de la seua finalització.

L’Ajuntament vol fer partícips als més xicotets i xicotetes del municipi, per a això des de fa ja uns dies s’han repartit contenidors en els centres escolars perquè els xiquets i xiquetes participen en aquesta campanya. “L’objectiu és conscienciar als més xicotets i xicotetes i que involucren als seus familiars”, apunta el regidor de Residus Urbans, Ricardo Sendra. Per a això, s’estan realitzant ja una sèrie de xarrades amb els alumnes i alumnes de tots els col·legis. “Cal donar a una segona vida als materials que utilitzem dia a dia”.

Perquè els majors puguen participar en la campanya, també s’instal·larà un contenidor en forma de cor on es podran depositar els taps recollits a casa. Una vegada acabe el termini de recollida, l’empresa que col·labora en la campanya s’encarregarà de transformar-los en bancs. L’objectiu, indica el regidor, és instal·lar sis bancs més, “quatre d’ells prop dels quatre centres educatius del nostre municipi”.

 

Publicat en: