noticies noticies

L’Ajuntament i Dorsal 19 reten homenatge a les muntanyes de Pego per a la prova Trail

El club d’atletisme estrenarà durant la carrera una nova samarreta amb la imatge d’un de les muntanyes de la vall pegolina

Els membres del club d’atletisme Dorsal 19 estrenaran equipament en la prova de muntanya Pego Trail que se celebrarà el pròxim 23 d’abril. Es tracta d’una samarreta en la qual es ret homenatge a les muntanyes, que van patir el devastador incendi el passat estiu. Un model “diferent en el qual es pot veure un de les muntanyes que conformen la vall que envolta a Pego i que també és imatge del Pego Trail d’enguany”, explica Augusto Ferrándiz, membre del club d’atletisme local. Cal recordar que la prova va haver de canviar-se després de produir-se la tragèdia.

A més de retre homenatge a les muntanyes de Pego, s’ha buscat un model de samarreta respectuós amb el medi ambient. Està confeccionada amb material 100% reciclatge, amb fil de polièster obtingut del reciclatge de botelles de plàstic. L’estampació, el disseny és subliminada i garanteix la transpirabilitat sense augmentar el pes i compta amb tractament d’assecat ràpid ‘Dry-Tec +’, d’anti rascades ‘Soft-light’ i de fixació del color ‘DC4’. Tecnologia que afavoreix la comoditat del corredor durant la competició, “com les costures planes i l’etiqueta impresa anti rascades”, indiquen des del club.

Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pego, amb un import de 1.000 euros. “L’objectiu és potenciar, a través d’aquesta mena d’activitats i conjuntament amb les associacions i clubs, la marca ‘Pego el Cor de la Marina, donar a conèixer que Pego és terra de sendes’”, apunta el responsable del departament de Turisme, Ricardo Sendra.

 

Publicat en: