noticies noticies

Ràdio Pego trau, de nou, els micros al carrer

L’emissora municipal retransmetrà diversos programes especials en directe durant les Falles i la Fira del Comerç

Ràdio Pego torna a traure els micros al carrer. Ho fa novament per a retransmetre en directe els esdeveniments més especials que se celebren durant les últimes setmanes de març. L’equip de l’emissora local arranca hui la cobertura especial amb una programació especial de Falles. Des de les 10 hores i durant tot el matí ha sonat la ràdio des de la Plaça Marina Cambrils, on se situa una de les tres comissions, la de la Falla Convent. Al llarg de la jornada, han passat pels micros de Ràdio Pego representants de les festes per a explicar com es viuen aquests dies de festejos.

No serà l’única vegada que Ràdio Pego emeta a peu de carrer. L’equip complet serà present també el diumenge 26 de març en la Fira del Comerç, tal com fan en les últimes edicions. Igual que en el programa dedicat a les Falles, el diumenge 26 per l’emissora local passaran diferents protagonistes de la jornada, comerciants, veïns, participants de la nova edició del concurs de pintura ràpida, entre altres.

“L’equip tècnic de Ràdio Pego ha demostrat que eixir al carrer és una proposta molt interessant, que acosta el mitjà, encara més si cap, als veïns i veïnes. Estem molt contents i orgullosos de tindre una ràdio local i un equip tan professional que fa molt més amena i pròxima l’emissora”, apunta el regidor de Comunicació, Ricardo Sendra.

L’emissora municipal s’encamina al seu trenté aniversari i per això s’està confeccionant una programació especial per a commemorar data tan important. Durant els pròxims mesos tindran lloc diferents actuacions i un acte principal per a reconéixer el treball de totes les persones que han passat pels micròfons i equip tècnic, tant professionals com col·laboradors.

 

Publicat en: