noticies noticies

Pego organitza un any més l’Escola d’Estiu per a ajudar amb la conciliació familiar

El servei operatiu durant el mes de juliol i part d’agost, comptarà amb 12 monitors i al voltant de 150 places

L’Ajuntament de Pego posa en marxa una nova edició de ‘l’Escola d’Estiu’, un servei, organitzat pel departament d’Esports, amb el qual atendre durant el mes de juliol i la primera quinzena d’agost als xiquets i xiquetes, i facilitar així la conciliació familiar per a aquells pares i mares que treballen durant els mesos d’estiu.

El servei està destinat a xiquets d’entre 3 i 12 anys, que passaran els matins realitzant activitats organitzades per un total de 12 monitors. La majoria d’aquestes activitats (manualitats, pintures, jocs, pràctica d’esports) es desenvoluparan entre el centre escolar *Rosalia Bondia i Pavelló Municipal Ausiàs March, es realitzaran excursions i jornades de piscina en el recinte de la Trilladora, entre altres.

El període ‘d’Escola d’Estiu’ d’enguany està dividit en tres. El primer començarà el 3 de juliol i finalitzarà el 14, el segon el 17 i finalitzarà el 28 i l’últim tram serà del 31 de juliol a l’11 d’agost. S’ha confeccionat d’aquesta manera perquè les famílies puguen adaptar-se, inscrivint als seus fills i filles en els tres períodes o tan sols en el qual més ho necessiten.

El termini d’inscripcions ja està obert i finalitzarà divendres que ve 16 de juny. Tots aquells que vulguen realitzar aquesta inscripció hauran de fer-ho en la piscina coberta.

“L’Escola d’Estiu és prioritària per a molts pares i mares que no poden deixar de treballar en període vacacional. Els xiquets i xiquetes estan atesos per persones adultes en tot moment, participen en diferents tipus d’activitats. És una oportunitat també per a fer noves amistats. En definitiva, gaudir de l’estiu”. Apunta el regidor d’Esports i Joventut, Raül Tamarit.

 

Publicat en: