noticies noticies

Pego posa en marxa una campanya de rasques per a promocionar al comerç local a l’estiu

A partir del 31 de juliol e repartiran, en els 55 establiments associats, fins a 12.000 bitllets amb més de 700 premis

L’Ajuntament de Pego segueix amb les campanyes promocionals per a fomentar el consum en els comerços locals. Per a això s’ha posat en marxa una nova proposta, ‘Passa un estiu millor’, campanya de “rasca i gana”, que ha sigut presentada pel regidor de Promoció Econòmica-Creama, Raül Tamarit, la tècnica coordinadora de Creama, Alicia Carbonell i la presidenta de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, Diana Sendra.

Un total de 55 establiments (La Potingues, Fil a Fil, Óptica Pego, Lenceria Maria, Affiches, Papereria llibreria Isabel, Bobey, Gràfiques Cuquerella, Darrere de tu, Floristeria El Baladre, Capritx, Las Olas, Arial, Minimenuts, Terra Viatges, Tot en Mobles, Pego Natura, New House Project, Flors Mandràgora, Adriana moda, Babaanca, Cap i cua, Àngels, Ben net, La Placeta Bistro Pizza, Gent d’ací, Congelats Daimús, Assessoria Pedrós, Nou Estil, Unas1- espai, Al Natural herboristerías, Pepa Gonzalez, Viable, Nexo Pego, Tramuntanet, Les Valls, Xics, La Xuina de Xarito, Bernat Solucions per a la llar, Mascarell, Hábitat Pego, Moda Ana, Kanyamel tours, En Quadres, Electropons, EL Sauri d’Or, Sunsioneta Informàtica, Meraki, Coopego, Mans Càlides, La Rous Productions, Mirsen Vending, Cerrajería Torrens, Manolo fotógrafo, DAS-DING, Moda MM) adherits repartiran rasques als seus clients per les compres de més de 20 euros que realitzen. Hi haurà un total de 12.000 bitllets, dels quals 701 tindran premi, “són xicotets detalls estiuencs amb els quals correspondre la fidelitat dels clients: pilotes de platja, paipais, pareos, pales, tovalloles i bosses tèrmiques”, apunta Tamarit. A més d’aquests regals estiuencs, hi haurà també un rasca premiat amb un cap de setmana en un hotel per a dues persones, “és el premi més cobejat”, ha remarcat l’edil.

La iniciativa, que es desenvoluparà a l’agost, està integrada en la campanya Súper Promi, la súper heroïna de Comerç de Pego que va repartir entre els i les escolars del municipi fundes per als entrepans i caixes per a la fruita, dels esmorzars en els col·les. “És la tercera edició i repetim perquè funciona molt bé, té molta acceptació tant entre els comerços associats com entre els veïns i veïnes de Pego”, ha apuntat Carbonell. La tècnica del departament ha assenyalat la importància de la participació de les empreses associades, “cada vegada són més i a més comptem amb una gran i variada oferta. Aquest estiu, de Pego no ix ningú per a comprar”.

L’objectiu de la campanya, ha indicat Tamarit, “és alleugerir el descens de clients que pateix el comerç de Pego en els mesos de juliol i agost, quan gran part de la població s’emigra a la platja a estiuejar. Apostem per un comerç de qualitat per al nostre municipi”.

Diana Sendra ha també ha incidit en què la campanya naix amb l’objectiu de “afermar al client local i gratificar la seua fidelitat amb el comerç de Pego. També volem arribar al client nou, que ve de fora del municipi i que cada vegada està més present”. Sendra ha remarcat, respecte als regals, que s’ha apostat per productes reutilitzables i sostenibles.

Aquesta nova iniciativa de ‘rasca i gana’ està impulsada per l’Ajuntament de Pego, conjuntament amb l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego i Creama Pego i Les Valls. I compta amb la col·laboració de la Unió Gremial i el finançament (a través d’una subvenció) de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme de la Comunitat Valenciana.

No serà l’última de les accions per a fomentar el consum local que es realitzen enguany. L’edil de Promoció Econòmica-Creama també ha avançat que en està prevista una nova campanya de Bons Consum per a després de l’estiu, “una altra iniciativa positiva que ajuda tant als comerços com als consumidors i que ha tingut molt d’èxit en edicions anteriors”, ha comentat l’edil. Tamarit ha explicat també que està prevista una altra campanya per a ajudar les empreses a minimitzar l’impacte econòmic ocasionat pel conflicte a Ucraïna. “Creiem que és important continuar donant suport al comerç local amb tota mena de propostes i aquesta és una molt bona iniciativa que hem de continuar fomentant fins que siga necessària”.

Jornada amb empreses

També a manera d’avanç, l’edil ha explicat que el pròxim 20 d’octubre se celebrarà una jornada dedicada a la ‘Empresa com a agent de canvi’, “és una ocasió idònia per a conéixer els instruments necessaris per a millorar l’ambient laboral i afavorir també la conciliació familiar dels treballadors”, ha indicat la tècnica Carbonell. A revelat també que la jornada comptarà comptarà amb la presència de Josep Vicent Mascarell, actual president del Comité d’Ètica i Democràcia de la Fundació Baleària, així com responsables d’empresa que ja han fet el pas i posat en marxa accions de responsabilitat social corporativa.

D’altra banda, l’edil ha confirmat que Pego participarà de manera activa en el Dia del Comerç de la Comunitat Valenciana, el pròxim 25 d’octubre.

 

Publicat en: