noticies noticies

Pego i Oliva reforcen les seues relacions

L’alcalde Enrique Moll rep a l’alcaldessa del municipi veí per a formar aliances i línies de treball conjuntes en aspectes que concerneixen a les dues localitats

Enfortir les aliances entre pobles veïns. Hui s’ha celebrat a l’Ajuntament de Pego una reunió entre l’alcalde de Pego, Enrique Moll i l’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Pastor. Una trobada que ha servit com a primera presa de contacte dels nous governs locals i en la qual es buscava propiciar llaços per a formar aliances i línies de treball conjuntes en aspectes que concerneixen a les dues localitats.

A més de l’edil pegolí i la seua homònima d’Oliva, a la reunió també han assistit el regidor de Turisme i Hisenda, Ricardo Sendra, i els caps de la Policia de tots dos municipis, Santiago Montero (Pego) i Francisco Miguel Ferrando (Oliva). La presència d’aquests dos últims per a tractar temes de seguretat, “coordinació en temes relacionats amb esdeveniments, amb circulació de vehicles en carreteres que ens concerneixen a tots dos municipis, etc”.

També s’ha parlat en la reunió de traçar línia de treball conjunt en relació al parc natural de la Marjal, “aquest pulmó que uneix més els nostres dos municipis ha de continuar sent la llar de moltes espècies animals i vegetals, hem de cuidar-lo i transmetre als més xicotets el respecte per aquesta zona”, apunta Moll. El munícep ha incidit en la necessitat de treballar per a millorar aquest espai verd, “hem d’unir forces per a demanar més ajudes per a la cura de la Marjal, si ho fem per separat, estem desemparats”.

Respecte a l’edil d’Oliva, Moll ha remarcat la bona relació que ja es mantenia abans d’aquesta trobada, “coneixem a Yolanda d’anteriors legislatures i esperem que la bona relació que hem mantingut continue reflectint-se en el treball entre tots dos municipis”.

 

Publicat en: