noticies noticies

Un total de 240 xiquetes i xiquets gaudeixen d’una àmplia varietat d’activitats a l’Escoleta d’Estiu

El servei que ha estat operatiu durant el mes de juliol i part d’agost amb més d’una dotzena de monitors i monitores

L’Escoleta d’Estiu va tancar les portes la setmana passada amb un balanç positiu. Un total de 240 xiquets i xiquetes han participat aquest estiu en aquesta proposta que busca facilitar la conciliació familiar, ajudar a pares i mares que durant les vacances d’estiu dels seus menuts i menudes, han de seguir treballant.

Aquest any els pares i mares han tingut la possibilitat d’apuntar els seus fills i filles en tres períodes diferents, les tres quinzenes que ha estat operativa l’Escoleta. En el primer tram (del 3 al 14 de juliol) es van enregistrar un total de 213 alumnes, dels quals van fer ús de l’Escoleta Matinera (servei per a pares i mares que entraven abans a fer feina) un total de 52 xiquets i xiquetes. Durant aquesta primera quinzena foren 14 els monitors i monitores que estigueren amenitzant els matins dels més menuts i menudes.

La segona quinzena, la del 17 al 28 de juliol, foren 185 xiquets i xiquetes les que participaren en l’Escoleta d’Estiu, 42 d’ells i elles feren servir l’Escoleta Matinera, i comptaren en tot moment amb l’atenció de 12 monitors i monitores. Ja en el tercer i últim tram, el del 31 de juliol a l’11 d’agost, han estat inscrits 92 alumnes, 28 d’ells a l’Escola Matinera. I per atendre’ls hi ha hagut en tot moment 6 monitors i monitores.

Els xiquets i xiquetes han gaudit durant les tres setmanes d’una variada programació d’activitats, que s’ha desenvolupat, principalment al centre Ceip Rosalia Bondia; encara que també els xiquets i xiquetes han dut a terme activitats en altes espais com la piscina pública La Trilladora o la pista d’atletisme al recinte esportiu del Pujol, entre d’altres.

També s’ha comptat amb la participació de diferents associacions i col·laboradors per a realitzar diferents tipus d’activitats: Pego Viu va participar amb uns tallers per a mostrar als xiquets i xiquetes la importància de cuidar el medi ambient; també hi han hagut activitats esportives, de la mà de l’Escola d’Atletisme, de Muay Thai o del Club de Ciclisme Pego i Les Valls. I també ball, amb la monitora Eva Morera.

“S’han escollit moltes i diferents activitats per tal d’amenitzar els matins dels xiquets i xiquetes. Cal agrair la tasca dels monitors i les monitores que han fet un treball excel·lent, sempre pendents dels més menuts i menudes”, ha apuntat el regidor d’Esports Raül Tamarit, qui també ha remarcat la “importància d’aquest servei, imprescindible per a moltes famílies. Un servei que intentarem mantindre en tant a l’estiu com a altres èpoques de l’any on també es fa necessari per a facilitar la conciliació familiar”. Així mateix, Tamarit ha agraït també la col·laboració d’associacions locals “que s’han prestat a passar una estona amb els més xicotets per a inculcar-los valors positius”. Així mateix, Tamarit ha agraït també la col·laboració d’associacions locals “que s’han prestat a passar una estona amb els més xicotets per a inculcar-los valors positius”.

 

Publicat en: