noticies noticies

Continuen les millores d’infraestructura en diferents punts del municipi

S’inverteixen vora 309.000 euros en tres actuacions per millora vies al nucli urbà i al terme municipal

L’Ajuntament de Pego segueix duent a terme actuacions de millora d’infraestructures al municipi. Destaquen en l’actualitat tres d’elles amb les quals es farà una inversió de 308.962 euros. La primera de les intervencions s’està fent en la partida de Tarcó, al terme municipal. Una obra que consisteix en la millora de la via, amb nou asfaltat, des del Camí Tarcó fins al Motor de Peris. Es tracta d’una actuació que compta amb un pressupost de 42.500 euros finançats per la Diputació d’Alacant i que licita i executa l’Ajuntament de Pego.

La segona actuació s’ubica al carrer Parcent, on es portarà a cap la millora de l’entramat hídric: substitució de canonades d’aigua potable. Uns treballs que tenen un cost de 37.455,36 euros, parcialment finançats per la Diputació d’Alacant perquè es fa càrrec del 65% de l’import total. L’Ajuntament de Pego és responsable de la resta de l’import i també de la gestió de l’actuació.

Al contrari que en aquests dos primers casos, l’Ajuntament no gestiona la tercera de les obres que s’estan fent al municipi. Es tracta dels treballs que s’estan duent a terme al carrer Sant Miquel. S’està fent, també, la millora de l’entramat hídric: substitució de canonades d’aigua potable. L’obra l’ha licitada la Diputació d’Alacant, qui també ha assumit la seua execució. El cost d’aquests treballs és de 229.507,85 euros dels quals la Diputació d’Alacant finança 78.000 euros, la resta van a càrrec de l’Ajuntament de Pego.

 

Publicat en: