noticies noticies

Els descomptes del Carnet Jove de l’IVAJ arriben a les tendes de Pego

L’oferta va adreçada a un públic entre 14 i 30 anys, és gratuït i té una validesa de 2 anys

L’Associació de Comerciants de Pego s’ha unit al projecte del Carnet Jove Digital de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) a fi d’oferir nous incentius al jovent local que realitza les seus compres en el municipi.

En una primera fase d’adhesions s’han incorporat al projecte els 8 primers establiments locals que ofereixen ja un 10% de descompte a tots aquells joves que presenten el carnet jove físic o mitjançant el seu telèfon mòbil. Però són més els establiments que s’han mostrat interessats en esta proposta que pretén oferir nous al·licients a este col·lectiu i mostrar-li els molts avantatges que presenta el comerç de proximitat. Un comerç cara a cara, on els dubtes es responen en el moment, les devolucions són en mà i sempre pots comprovar físicament la teva talla.

Més enllà dels centres comercials i les compres online que poden ser una opció en determinats casos, el que pretén esta campanya és que els i les joves de Pego re-descobrisquen les seues tendes de barri. l’Associació de Comerciants de Pego aposta per este projecte perquè entén que els joves tenen pocs recursos econòmics i els descomptes que els proporciona el Carnet Jove de l’IVAJ són interessants per abaratir les seves compres.

Este carnet va adreçat a un públic entre 14 i 30 anys, és gratuït i té una validesa de 2 anys. S’activa online fàcilment però també es pot tramitar des del Centre d’Informació Juvenil, Infojove Pego.

L’IVAJ també ofereix un cercador per localitzar arreu d’Europa tots els serveis adherits que ofereixen descomptes al jovent. Un llistat en el que ja podem trobar el nom de Pego vinculat als següents comerços locals: Babaanca, Capritx, Casa Miralles Mateu, Fil a Fil, Lencería María, Minimenuts, Nexo Centre Veterinari i Tot en Mobles. Establiments molt variats als que s’uneix un llarg llistat d’opcions vinculades a l’oci cultural (teatre, concerts, museus…) entre molts altres serveis.

L’arribada del Carnet Jove Digital a Pego ha estat una aposta conjunta de les regidories de Joventut i Comerç que inicien així una nova línia de col.laboració amb l’Associació de Comerciants local amb una ferma aposta per les compres de kilòmetre 0. La campanya que arranca a les xarxes socials arribarà a tots els racons del municipi amb cartells i aviat els joves podran identificar ràpidament les tendes adherides en veure un distintiu de l’IVAJ al seu aparador.

“És tracta d’una iniciativa que potència el consum als comerços del municipi i, a la vegada, ajuda en certa mesura als i les joves del poble, que de vegades tenen un poder adquisitiu limitat, ja siga perquè estudien o perquè encara no han trobat un treball, per poder participar en l’economia local”, apunten els regidors encarregats dels departaments de Joventut i Comerç, Paula Orihuel i Raül Tamarit.

 

Publicat en: