noticies noticies

Pego promociona les seues rutes amb bici

El consistori crea un fullet informatiu amb onze itineraris amb l’ajuda del Club Ciclista Pego i Les Valls i la col·laboració de la Diputació d’Alacant

Territori ciclista entre mar i muntanya. Eixe és el missatge que llança Pego amb el seu nou fullet publicitari en el qual promociona els seus itineraris per a passejar pel terme municipal pujat en una bicicleta. Una iniciativa que compta amb el suport econòmic de la Diputació d’Alacant.

El catàleg compta amb un total d’onze rutes, en les quals es detalla, amb un mapa i gràfics, els detalls de l’itinerari: eixida i meta, nivell de dificultat, distància i altitud de tot el recorregut. Els amants de les dues rodes poden triar entre una variada oferta de rutes. Recorreguts circulars que arranquen i finalitzen en el terme municipal pegolí, passant per punts emblemàtics de la comarca: Les 4 Puntetes, Forna-Pedreguer-Sorells, Pla de Petracos, La Llancuna, Colla de Laguar, Les Valls, Coll de Rates, El Mur de Tollos, Bérnia, Pantà de Beniarés i Alt Miserà.

Per a la confecció d’estos recorreguts s’ha comptat amb la col·laboració dels membres del Club Ciclista de Pego, qui coneixen millor que ningú totes estes rutes; i el finançament de la Diputació d’Alacant, qui ha sufragat els fullets. Fullets que es poden trobar, tant en l’oficina de Turisme de Pego, així com altres edificis públics del municipi.

“Hi ha moltes maneres de visitar el nostre municipi i terme municipal, i esta és una altra alternativa, saludable i per a tots els amants de la bicicleta i la naturalesa. El ciclisme és un esport en auge i per sort tenim en la nostra zona itineraris venerats per molts aficionats i també per professionals. Volem que la gent puga gaudir de Pego d’una altra forma. Realitzant una de les onze rutes circulars i finalitzant la jornada esportiva gaudint dels encants, històrics i gastronòmics del nostre municipi, així com de la seua gent”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra.

Segons l’edil, “sabem que tenim ports de muntanya d’alt valor i molt atractius per als ciclistes amateurs i professionals, perquè compten amb desnivells molt interessants per a la pràctica d’este esport. A més estem treballant per a diferenciar-nos com a destí cicloturístic”.

Avança Sendra que en els pròxims mesos “la nostra intenció és potenciar el nostre municipi com a destí cicloturístic amb una campanya que conformaran un vídeo promocional així com un altre tipus d’accions”. El regidor també ha agraït la col·laboració del Club Ciclista de Pego pel seu treball de recopilació de dades, “essencial per poder confeccionar aquesta guia”.

El responsable de Turisme remarca també la predisposició de Pego a l’hora de potenciar el ciclisme, “en els darrers anys hem treballat juntament amb la regidoria d’Esports apostant per la presència de Pego a la Volta a la Marina amb una etapa i també amb el mallot ‘El cor de la Marina’”.

 

Publicat en: