noticies noticies

L’Ajuntament de Pego reforça la seva plantilla amb la contractació temporal de 10 persones

L’Ajuntament de Pego, a través de l’Agència de Desenvolupament Local de Creama-AFIC, ha aconseguit gestionar i obtindre la concessió de tres subvencions atorgades per la Generalitat Valenciana a través de Labora, Servei Valencià d’Ocupació i Formació, una suma total de 182.042,37 euros. Aquestes subvencions estaran destinades a la contractació de 10 persones aturades.

D’una banda, es contractaran tres persones menors de 30 anys amb qualificació per prestar serveis a les instal·lacions i dependències municipals de Pego durant un any. En aquest cas, la subvenció concedida és de 52.109,33 euros, com a part del Programa EMPUJU (Avalem Joves) que s’enfoca en la contractació de joves menors de 30 anys aturats inscrits al Sistema de Garantia Juvenil. Les tres persones contractades exerciran funcions d’Auxiliar administratiu, d’Auxiliar de Turisme i Monitor Esportiu durant un any.

D’altra banda, dins del Programa EXPLUS ( Avalem Experiència), l’ajuda atorgada per Labora puja a 63.933,04 euros i es destina a la contractació de tres persones aturades majors de 30 anys per prestar serveis a jornada completa a les instal·lacions i dependències municipals de Pego durant un any. Les persones contractades ocuparan llocs de Tècnica d’Educació infantil, Orientadora laboral per a Creama i Monitora Educació i i temps lliure.

Cal destacar per últim, el programa EMERGE (Avalem Experiència), destinat a la contractació de quatre persones desocupades durant sis mesos a jornada completa per a la realització d’accions previstes en plans d’emergències en l’àmbit forestal de manera especial la reducció dels riscos poblacionals derivats dels incendis forestals, mitjançant accions que afavorisquen la intervenció dels mitjans d’extinció.


Les contractacions de totes les persones s’han formalitzat durant el mes d’octubre de 2023.

 

Publicat en: