noticies noticies

El comerç de Pego regala paraigües perquè res pare les compres

L’Associació de Comerciants i Professionals posa en marxa una nova campanya amb la col·laboració de l’Ajuntament per tal de fomentar les vendes a la tardor

Fomentar les vendes a la tardor. Eixe és el principal objectiu de la nova campanya que posa en marxa l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego, una iniciativa que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquesta nova campanya, que porta per títol ‘Que res pare les compres!’ té com a objectiu que els clients i les clientes de les tendes de Pego tinguen una recompensa per la seua fidelitat.

El regal que tindrà la clientela, si resulten guanyadors en el sorteig que farà cada comerç, serà un paraigua editat per a l’ocasió. L’associació compta amb quasi una setantena de socis i sòcies. D’Aquest total, són 45 els comerços adherits a la campanya amb la qual podran fer les compres amb què s’optarà al regal de paraigües.

Els guanyadors dels premis resultaran d’un sorteig que es farà en cada comerç el 30 de novembre. Aquesta campanya ha sigut possible gràcies a la col·laboració conjunta entre la Unió Gremial, la Conselleria d’Innovació, Indústria, Turisme i Comerç i l’Ajuntament de Pego. “Creguen des del consistori que aquest tipus d’iniciatives són essencials perquè el comerç tinga una major presència entre els veïns i veïnes. Creguem que el teixit comercial del poble és importantíssim, és i ha de ser una part destacada de l’economia local, per això seguirem treballant de la mà per tal d’aconseguir que tots els pegolins i pegolines tinguen com a primera opció la compra local”, apunta el regidor de Promoció Econòmica i Creama, Raül Tamarit.

Més informació: https://www.facebook.com/comercioPego

 

Publicat en: