noticies noticies

Concurs d’aparadors nadalencs

Aquest mes de desembre es celebrarà una nova edició del concurs local d’aparadors nadalencs on poden participar tots els establiments del municipi de Pego.

Aquest any hi haurà tres premis: un primer de 300 euros per a gastar als comerços que participen en la campanya. Un segon premi de 160 euros per a un sopar per a quatre persones en un dels bars/restaurants associats que han participat en les últimes Jornades Gastronòmiques de l’Arròs Bomba i Bombó; i un tercer premi valorat en 100 euros per a gastar en els comerços participants.

S’adjunten, a continuació, les bases, els criteris i la sol·licitud d’aquest concurs, Informació imprescindible per a inscriure’s. Cal fer aquesta inscripció abans del dia 24 de novembre fins les 14 hores a l’oficina de Creama.

 

Publicat en: