noticies noticies

Les rutes per les muntanyes i amb bicicleta pel terme de Pego triomfen en la Fira d’Ondara

El municipi va ser present, com cada any, promocionant la seua oferta turística rural i gastronòmica durant tot el cap de setmana

Pego, entre mar i muntanya, és territori senderista i ciclista. Així es va poder comprovar durant la celebració de la Fira d’Ondara, celebrada este passat cap de setmana. Una cita en la qual els municipis de la Marina Alta es donen a conéixer, un poc més, tant als veïns de tots la comarca com als visitants..

En esta ocasió Pego arribava a la cita amb una oferta clara, explorar el terme municipal de manera saludable a través de les rutes senderistes per les seues muntanyes i també amb els itineraris per a bicicleta que s’han registrat, fa tan sols unes setmanes, en un nou fullet informatiu, ja disponible en tots els punts d’informació turística del municipi així com de la comarca.

“La informació més demandada per la gent que s’acostava al nostre estand era sobre les rutes senderistes, però també va haver-hi molts sorpresos en veure tot el potencial que tenim per a practicar ciclisme”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra. Quant a la procedència de les persones que preguntaven, indiquen els tècnics del departament de Turisme, “el 50% dels quals venia eren de la comarca, interessats en una cosa més específica, perquè al municipi la majoria el coneixen; mentre que el 50% restant eren visitants de València o Madrid”.

A tots ells també se’ls va informar de la qualitat culinària amb la qual compta el municipi, així com els espais històrics més emblemàtics, “Pego té molt a oferir tant en el seu nucli urbà com en el terme municipal. Tenim muntanyes per a recórrer però també un parc natural únic. Gastronomia, història i hospitalitat”, indica el regidor de Turisme.

 

Publicat en: