noticies noticies

Pego renova la gespa del camp de futbol del Cervantes

Es tracta d’una actuació finançada per la Diputació d’Alacant que es va aprovar fa tres anys

Els jugadors de tots els equips del Pego CF ja tenen una mantell nou sobre el qual jugar en el camp de futbol del Cervantes. Dissabte passat es va inaugurar la nova gespa artificial de l’estadi. Es tracta d’una actuació que s’emmarca en l’ajudes per a la millora d’instal·lacions esportives finançades per la Diputació d’Alacant.

Concretament esta actuació va ser aprovada l’any 2021, amb un pressupost de 170.552,54 euros, finançats per l’ens provincial, però no ha sigut fins enguany quan s’ha fet el canvi de la gespa. Treballs que van començar el mes d’octubre passat i que s’han desenvolupat durant les últimes tres setmanes.

El nou tapet verd del Cervantes ve a substituir a l’antiga gespa que comptava amb més de 12 anys d’antiguitat i presentava imperfeccions que podia perjudicar tant el joc com provocar possibles lesions als usuaris. “El camp ja tenia algunes deficiències que podia ser perilloses per als jugadors, cal remarcar que el Cervantes ho usen diàriament al voltant de 150 usuaris i uns 300 els caps de setmana”, remarca el regidor d’Esports, Raül Tamarit. De fet totes les categories del Pego CF, des de pre-benjamins fins a categoria sènior, juguen en este estadi.

 

Publicat en: