noticies noticies

Pego aprova per unanimitat la delegació de competències de l’actuació del Pla Edificant per a les millores del CEIP Carolina Sala

El consistori dona llum verda a l’enviament de la proposta d’interfície Urbana-Forestal del terme municipal, encara que l’edil d’Urbanisme assegura que es tracta d’un document viu i que continuarà treballant per a la seua millora

El ple de Pego va aprovar ahir, per unanimitat, la delegació de competències de l’actuació del Pla Edificant amb les quals es realitzaran millores en el CEIP Carolina Sala. Concretament el projecte consistix en la instal·lació solar fotovoltaica, treballs de revestiment, humitats, filtracions, accessos i evacuació; tot això amb un cost de 10.600 euros.

La regidora d’Urbanisme, es va congratular perquè este projecte tire avant “per a poder fer la vida més fàcil als usuaris i usuàries del centre”. L’edil va explicar que per a l’estos treballs optaven quatre empreses, “en este cas hem tingut sort que la licitació no quedara deserta com si va passar amb el col·legi Rosalia Bondia.

Respecte a este últim, l’edil va recordar que l’inoportú augment de preus, derivat de la Guerra d’Ucraïna va ser la principal raó per la qual cap empresa va decidir apostar per este projecte. Castellá va matisar que ja s’està treballant per a aconseguir les millores del centre.

Un altre dels punts que també va tirar avant va ser l’aprovació de l’enviament a la conselleria de Medi Ambient de la proposta d’interfície Urbana-Forestal del terme municipal. Un document on s’identifiquen i delimiten cartogràficament qualsevol nucli de població susceptible de patir riscos per incendi forestal.

Castellà va explicar que el consistori, a suggeriment dels tècnics municipals, va desestimar la proposta que havia enviat la Conselleria, “després de ser revisada es va comprovar que no tenia molt de sentit, més aviat semblava una línia tirada pel territori des d’un despatx, sense tindre en compte moltes coses importants”.

La responsable d’Urbanisme va assegurar, a més, que el departament “continua treballant perquè esta línia, que actualment creiem que no està finalitzada, siga el més real possible. Es tracta d’un document viu”.

La proposta va tirar avant amb els vots del PSPV i l’abstenció dels partits de l’oposició, Compromís i PP.

 

Publicat en: