noticies noticies

Pego proposa escriure cartes a les dones de les nostres vides

Es tracta d’un concurs organitzat per les regidories de Cultura, Igualtat i Joventut per a celebrar el 8M

Escriure una carta a la dona de les nostres vides. Eixa és la proposta de l’Ajuntament de Pego per a celebrar el 8M, Dia de la Dona. La iniciativa en format concurse, que partix de manera conjunta dels departaments de Cultura, Igualtat i Joventut, cerca reivindicar la figura de les dones que més han influenciat en un mateix, “poden ser familiars pròximes o dones que han influenciat d’alguna manera”, expliquen des del departament de Cultura.

L’activitat busca implicar els i les joves de l’IES Enric Valor, a usuaris i usuàries de la biblioteca, així com altres col·lectius, “de fet podran participar tots aquells que ho desitgen”, expliquen. Hi haurà dues categories, una primera per a concursants d’entre 14 i 17 anys i una segona per a aquells que tinguen 18 d’ara en avant.

“Creiem que hi ha dones que ens influencien, ens ajuda, que ens guien en un moment determinat de la vida i pot no els hàgem dit l’agraïts o agraïdes que estem, és una bona manera de fer-ho i a més de reivindicar la seua importància”, apunta la regidor d’Igualtat i Joventut, Paula Orihuel.

El termini per a confeccionar i entregar la carta començarà el pròxim 19 de febrer. Tots aquells que vulguen participar en el concurs podran descarregar les bases i la inscripció en la web de l’Ajuntament i, una vegada tinguen les seues cartes escrites, podran deixar-les en una bústia que estarà col·locat a la Biblioteca Municipal Carmen Alemany Bay fins al pròxim 29 de febrer a les 13 hores.

Un jurat compost per huit persones serà l’encarregat de decidir les cartes guanyadores, una en cada categoria. Tots dos premiats rebran 50 euros en material didàctic.

A més, explica Orihuel, totes les cartes es penjaran en una espècie de mural en la Plaça Maria Cambrils, el dia 8 de març, a mode d’exposició; i posteriorment estaran exposades en una de les dependències de la Casa de Cultura del municipi.

Enllaç per a descarregar les bases i la inscripció:

Bases del concurs de cartes ‘Les dones de les nostres vides’

 

Publicat en: