noticies noticies

Exposició d’indumentària nupcial

El Museu d’Art Contemporani, inclòs en la regidora de Cultura, vol fer partícips als veïns i veïnes del poble amb la pròxima exposició planificada pel mes d’abril. Aquesta versarà sobre la indumentària nupcial, i per tal d’aconseguir que siga el més complet possible, sol·licita col·laboració veïnal. Totes aquelles persones que tinguen vestits o complements de vestits de núvia d’abans dels anys 80 i, a més, vulguen participar en l’exposició, podem posar-se en contacte amb el departament del Museu d’Art Contemporani (Casa de Cultura) per comunicar aquest interés.

Les tècniques del departament faran una selecció de tot el material que s’aporte per tal de confeccionar l’exposició conjuntament amb el material del qual ja es disposa.

 

Publicat en: