noticies noticies

Pego i el pilotari Néstor Portes renoven el conveni de col·laboració

El jugador continuarà lluint els logos del municipi, ‘Pego, el cor de la Marina’ en el seu equipament esportiu en partides i competicions

El binomi format per la marca ‘Pego, el cor de la Marina’ i el pilotari pegolino Néstor Portes seguirà un any més recorrent els trinquets de la Comunitat. L’Ajuntament i el pilotari professional han renovat el conveni de col·laboració. Un acord amb el qual el consistori contribuirà amb l’activitat esportiva de Portes amb l’aportació econòmica de 3.000 euros. Per la seua part el pilotari pegolí es compromet a lluir la imatge corporativa de la localitat en el seu equipament durant les competicions.

“Néstor és un esportista que recorre tot el territori valencià pel que és un ambaixador perfecte del nostre municipi. Per això creiem que és una bona iniciativa que porte la marca de Pego allí on competisca, igual que fan altres esportistes del nostre municipi”, apunta el regidor de Turisme, Ricardo Sendra. A més, explica, este conveni “és un suport per a facilitar un poc la seua carrera esportiva, així com a este esport tan arrelat en la nostra Comunitat, amb això i de la mà de Néstor esperem poder potenciar-ho”.

Lligat a la pilota valenciana des de xicotet, Néstor es va proclamar campió en 2016 dels trofeus Mixte Savipecho i Mancomunitat de Municipis de la Safor, d’este últim va repetir victòria en 2017. A més el pilotari pegolí es va emportar el subcampionat de la Copa President Diputació de València en 2018. L’any 2020 Néstor es va convertir en campió de la Lliga CaixaBank i del Trofeu Mestres. I l’any passat va aconseguir el subcampionat de la Lliga CaixaBank i la victòria en el la Copa 2 Caixa Popular. Actualment el pegolí està classificat per a les semifinals de la XL Lliga CaixaBank de raspall.

 

Publicat en: