noticies noticies

Pego comptarà amb un ecoparc mòbil per a reforçar el servici de reciclatge

Es tracta d’una sèrie de contenidors que se situaran els dimarts en el Passeig Michel i en els quals es depositaran tot tipus de deixalles que no poden deixar-se en els contenidors convencionals o els mini ecoparcs

Reciclar més i millor. Eixe és l’objectiu amb el qual el municipi implantarà a partir d’esta setmana vinent el servici d’ecoparc mòbil, un espai on els veïns i veïnes podran depositar els residus de la llar que no tenen cabuda en els contenidors habituals. Es tracta d’un reforç de l’actual servici de mini ecoparcs amb les quals ja compta la localitat (huit repartits en diferents punts del municipi) i en els quals actualment es poden depositar bombetes incandescents, bombetes led de baix consum, piles de botó i alcalines, bateries de xicotets electrodomèstics, cartutxos de tinta o aparells elèctrics i electrònics en desús.

Es podran depositar xicotets aparells elèctrics i electrònics que no càpien en els mini ecoparcs, així com altres deixalles com a joguets, radiografies o altres objectes que no tenen cabuda en la resta de contenidors del municipi. L’ecoparc mòbil comptarà amb un apartat per a este tipus de residus i un altre contenidor, de major grandària, per a articles de grans dimensions com poden ser mobles, entre altres. “Es tracta d’un complement més per a este servici i facilitar més el reciclatge als veïns i veïnes”, indica el regidor de Qualitat Urbana, Ricardo Sendra.

El nou punt de recollida, que arriba al municipi després de la petició del consistori al Consorci Zonal de Residus, s’instal·larà dos dimarts al mes de 10 hores a 13 hores en el Passeig Michel i altres dos dimarts al mes, a la mateixa hora, a la Urbanització MontePego, “un punt del municipi de fàcil accés per als veïns i amb suficient espai per a evitar aglomeracions”, remarca l’edil.

 

Publicat en: