noticies noticies

Pego organitza un curs per a conéixer ferramentes que ajuden a trobar treball

El taller d’inserció sociolaboral està impartit pel departament de Creama i està dirigit a dones desocupades

El departament de Creama ha posat en marxa un curs per a ajudar a buscar treball. Es tracta d’un taller d’inserció sociolaboral destinat a dones desocupades compost per quatre sessions i la finalitat de les quals és la de millorar la seua qualitat de vida de les dones que presenten dificultats d’integració a través d’una millor qualificació per a ocupació.

Durant les quatre sessions, expliquen les tècniques del departament de Creama Pego, es busca facilitar la incorporació i promoció en l’ocupació estable, mitjançant informació, motivació i assessorament, tècniques de cerca d’ocupació i formació concorde a les necessitats de mercat. No sols s’ensenyen tècniques de cerca, perquè també es fomenta l’autoestima i la confiança necessària perquè les dones es convertisquen en protagonistes actives del seu propi procés d’inserció social i laboral.

“Conscients del tipus de necessitats de les usuàries, s’han dissenyat continguts específics per a ser utilitzats com a suport metodològic i pràctic en el procés d’inserció”, indiquen des del departament de Creama.

Este és un dels molts cursos d’inserció laboral que realitza el departament, encara que en esta ocasió i amb la complicitat del departament d’Igualtat, s’ha optat perquè les destinatàries d’estes sessions siguen dones, “desgraciadament en ple segle XXI continuen existint desigualtats i el món laboral no és una excepció. Creiem que és important que totes i tots estiguem igual de preparats i tinguem les mateixes condicions i facilitats a l’hora de poder accedir a un treball”, remarca el regidor de Promoció Econòmica Creama, Raül Tamarit.

Des del departament de Creama de Pego treballen si pausa per a ajudar els veïns i veïnes de Pego a trobar el seu lloc en el món laboral. Per a això desenvolupen al llarg de l’any moltes sessions i cursos, “sempre tenint en compte les necessitats mercat laboral i dels usuaris”, expliquen.

De fet, a més d’este curs de quatre sessions, també s’han planificat per a les pròximes setmanes altres dos cursos, el primer de carretoner i un altre sobre manteniment de piscines, tots dos amb la matrícula oberta i places disponibles.

“El treball del departament de Creama és fonamental per als veïns i veïnes del nostre municipi que necessiten inserir-se en el món laboral. És important que totes les persones que ho necessiten es registren i s’apunten als cursos que s’oferixen des del departament”, indica Tamarit.

 

Publicat en: