noticies noticies

Pego fa nous passos per a modernitzar el seu polígon industrial

El consistori destinarà una subvenció de l’IVACE per a completar la vídeo vigilància, millorar la zona verda i renovar senyalització

L’Ajuntament de Pego fa nous passos en el seu camí per a modernitzar el polígon industrial. El consistori destinarà 200.000 euros a millores d’infraestructura del sector 2, dels quals 140.796,25 euros procedixen d’una subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), el muntant restant haurà de pagar-se des de les arques municipals.

Hi haurà quatre línies d’actuació que s’executaran en este nou projecte: la primera d’elles serà completar la instal·lació de la vigilància de càmeres en diferents zones del polígon industrial que s’instal·laran a criteri de la Policia Local, que tindrà connectat el circuit en les seues dependències, amb les quals poder fer així una vigilància més completa de la zona.

Una altra de les intervencions serà la millora de zones verdes, que comprendrà la regeneració paisatgística i instal·lació de mobiliari urbà i jocs en el Passeig de Favara. S’implantaran, a més, recorreguts biosaludables.

També faran treballs de millora de la zona viària, concretament es condicionarà i rehabilitaran els ferms en mal estat del carrer Benigànim; i també es duran a terme eixamples dels vials a 3,5 metres en els vials de doble sentit i a 4 metres en els d’únic sentit. S’habilitaran també nous aparcaments viaris,tant per a cotxes com per a camions, i s’ampliaran voreres, nous accessos i passarel·les per als vianants.

Finalment està contemplat en este projecte la renovació de la senyalització horitzontal de la zona, així com el pintat de línies i símbols en les zones amb deficient qualitat. L’objectiu és afavorir l’accessibilitat a l’àrea i a les empreses implantades en la mateixa de les persones amb mobilitat reduïda o dèficit sensorial.

“El polígon industrial és un punt important de l’economia local, hem de tindre una infraestructura concorde als temps actuals per a facilitar el treball de les empreses que allí estan instal·lades com les que puguen fer-ho en un futur, les millores serviran a més com a al·licient perquè puguen vindre nous projectes empresarials”, indica la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà.

 

Publicat en: