noticies noticies

Campanya de la Regidoria de Festes de Pego per a difondre i promocionar les festes patronals del municipi 2024

Lot 1: Difusió del cartell en les dimensions de mitja pàgina en un periòdic imprès d’àmbit comarcal a la Marina Alta i de distribució setmanal, en respectives edicions a publicar junt a la part del programa referent a cadascuna de les setmanes junt a l’entrevista de la regidora de l’àrea i el saluda de l’alcalde. Tot això comportarà a més donar-li als diferents actes amb successius reportatges a posteriori, els quals sortiran progressivament publicats en la pàgina web del mitjà de comunicació.

Lot 2: Difusió del cartell de les Festes 2024 a la Portada d’una Guia impresa de tirada a la comarca de la Marina Alta i de distribució quinzenal. A més publicació de tota la programació de l’event a la secció Estiu Festiu (agenda cultural) de la mateixa així com a les seues xarxes socials.

 

Publicat en: