noticies noticies

L’Ajuntament de Pego ha rebut ajudes del Labora per un valor total de 33.415,30 euros per a la contractació de dues persones desocupades, d’almenys 30 anys.

A través del programa EMCORP 2021/22, programa d’interès social i general, finançat amb fons procedents del Servicio Público de Empleo Estatal SEPE ,l’Ajuntament de Pego ha rebut unes ajudes el que ha permès la contractació de dos persones desocupades d’almenys 30 anys . Aquest és un programa en col·laboració amb corporacions locals de la Comunitat Valenciana, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball a través de la Generalitat Valencia Labora , Servei Valencià d’Ocupació i Formació: EMCORP 2021.

L’Ajuntament ha rebut l’import de 33.415,30 euros per a realitzar les següents contractacions:

  • Una Técnica d’Orientació Sociolaboral per a prestar els seus serveis d’atenció i orientació a persones desocupades o en millora d’ocupació. Aquesta Tècnica presta els serveis en la Agència de Desenvolupament Local de Creama Pego.
  • Una Animadora sociocultural per a planificar i organitzar tasques en el Museu i en e la Cas de Cultura. Realitzarà les seues funcions en el departament de Cultura.

La durada del contracte serà de 6 mesos, des del mes de Setembre de 2021 fins el 31 d’abril de 2021. www.pego.org www.creama.org Servicio Público de Empleo Estatal Sepe Sevei de Formació i Orientació Labora

 

Publicat en: